Shopping Cart

Gereedschapswagens

Wesma Gereedschapswagen zijn er in twee modellen, één met 6 en één met vier laden. De gereedschapsladen kunnen vrij worden ingedeeld met de 12 mee geleverde verdeelschotjes. Comfortabele kunststof duwstang. Stabiele staalconstructie met een bovenblad van watervast multiplex, afgewerkt met een anti slip rubbermat. Twee rubber stootranden rondom. Twee wielen op een vaste as en twee zwenkwielen, waarvan één met rem. De wagen wordt tweekleurig gelakt met lichte structuur poederlak, behuizing in RAL 7001 zilvergrijs en alle andere delen in RAL 7016 antraciet grijs. Duwstang en wielen zijn niet gemonteerd. Handleiding en montagemateriaal worden meegeleverd. Per stuk verpakt in een karton.

GW PLUS

0 review(s)

GW Plus met laden

Robuuste gereedschapswagen met 6 stuks 100% uitrekbare laden, waarvan de bovenste 4 vrij in te delen zijn door de 12 meegeleverde tussenschotjes. De wagen is centraal af te sluiten door een cylinderslot. Stabiele staalconstructie met een bovenblad van watervast multiplex, afgewerkt met een ruberanti slip mat. Twee rubberstootranden rondom. Comfortabele kunststof duwstang.Meegeleverd worden een houder voor een kabelhaspel en een documentenbak. Twee wielen op een vaste as en twee zwenkwielen, waarvan één met rem. De wagen wordt tweekleurig gelakt met lichte structuur poederlak, behuizing in RAL 7001 zilvergrijs en alle andere delen in RAL 7016 antraciet grijs. Duwstang en wielen zijn niet gemonteerd. Handleiding en montagemateriaal worden meegeleverd. Per stuk verpakt in een karton.

GW STANDAARD

0 review(s)

GW Standaard met jaloezie sluiting.

Gereedschapswagen GW Standaard met 4 naar beide kanten uit te schuiven laden. De gereedschapsladen kunnen vrij worden ingedeeld met de 12 mee geleverde verdeelschotjes. Onderin een ruime bodembak voor groot gereedschap. Op deze bak kan een losse, mee geleverde, inzet worden geplaatst. Jaloezie deuren aan beide zijden, afsluitbaar met hangslot (niet meegeleverd). Comfortabele kunststof duwstang. Stabiele staalconstructie met een bovenblad van watervast multiplex, afgewerkt met een anti slip rubbermat. Twee rubber stootranden rondom. Twee wielen op een vaste as en twee zwenkwielen, waarvan één met rem. De wagen wordt tweekleurig gelakt met lichte structuur poederlak, behuizing in RAL 7001 zilvergrijs en alle andere delen in RAL 7016 antraciet grijs. Duwstang en wielen zijn niet gemonteerd. Handleiding en montagemateriaal worden meegeleverd. Per stuk verpakt in een karton.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.