Shopping Cart

Wesmate Trolly

Wesmate gereedschapstrolly

Wesmate gereedschapstrolly’s zijn wel heel gemakkelijke gereedschapstrolly’s die zich werkelijk in alle omstandigheden op zijn gemak voelen. Grote wielen die oneffenheden en ook drempels en stoepranden makkelijk overwinnen. Uitermate wendbaar door het enkele geremde bokwiel. Twee uitneembare lades, die als zij in de Wesmate geschoven zijn afgesloten kunnen worden. Elke lade vullen met 25 kg aan materialen en dan nog een gevulde kist er bovenop. Zo kan één persoon op een comfortabele manier 75 kg aan gereedschappen en materialen meenemen naar elke plek waar een klus moet worden geklaard.

305S WM

0 review(s)

Deze gereedschapskist is speciaal bedoeld voor de Wesmate. Deze 5 –delige kist in de kleur RAL 9017 (verkeerszwart) heeft speciale rubber voetjes tegen het schuiven.

WESMATE

0 review(s)

Wesmate

Deze trolly wordt geleverd zonder kist. Er is een speciale gereedschapskist van Wesma beschikbaar, maar er kunnen uiteraard ook kisten en koffers van andere merken worden gebruikt. Comfortabele trekstang die vast gemonteerd is en dus niet zoek kan raken. De twee lades zijn afsluitbaar door een hangslot (niet mee geleverd) aan de sluitpen te bevestigen. Gepoedercoat met lichte structuurlak RAL 7042 (verkeersgrijs). Gemaakt van sendzimir verzinkt plaatstaal.

WESMATE CA SET

0 review(s)

Wesmate CA SET

Deze trolley is compacter als de Wesmate en wordt geleverd met speciale bijpassende kist. Door de slimme pen in gat constructie kunnen de kist en de twee lades volledig afgesloten worden door een hangslot (niet mee geleverd). De trekstang is afneembaar. De trolley is gemaakt uit 2 mm dik plaatmateriaal. De kist is een 5-delige kist van het type “S”.Het geheel is gepoedercoat in de kleur RAL 5011 staalblauw.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.